Fol De Bouwer

PHOTO-2018-04-07-13-48-50

Kasteelstraat

Ik herinner me nog levendig de allereerste ontmoeting met de woning in de Kasteelstraat. We kregen een rondleiding in de – toen nog oude – woning en keken vanuit de tuin op de afschuwelijke achtergevel. We vroegen hem: waarom heb je dit in godsnaam gekocht? Het was een verschrikking, een onmogelijke taak om hier iets deftig van te maken. Althans, dat gevoel leefde bij ons.

Andrik zag toen al het potentieel, wij vooral erg veel werk. Het deerde hem niet, tenslotte had hij gekregen wat hij al die tijd wilde, een huis in zijn favoriete gemeente: Londerzeel.

En eigenlijk, zo vertelde hij ons, maakte het hem niet uit in wat hij zou wonen. Wel waar hij woonde en dit was perfect. Dicht bij vrienden en familie, met zijn hobby’s op wandelafstand. Het eindresultaat mag er absoluut zijn en dat heeft hij grotendeels aan zichzelf te danken. Hij werkte er zich te pletter en wij hielpen waar het kon.

“We hebben een deur aan onze wc! We kunnen met andere woorden, mensen ontvangen.” was zijn laatste post op Facebook. Het is er helaas nooit echt van gekomen.

Je mag er trots op zijn Folleke, de Kasteelstraat blijft voor altijd een bijzondere plek.

We gebruiken cookies op deze website om jouw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, ga je hiermee akkoord. Meer informatie